2015

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Milenium: Milenium ka-3
Abad: Abad kaping 20Abad kaping 21Abad kaping 22
Dasawarsa: 1980-an · 1990-an · 2000-an  – 2010-an –  2020-an  · 2030-an  · 2040-an
Taun: 2012 • 2013 • 201420152016 • 2017 • 2018
Kategori: Lair  • Pati

Taun ka-2015 Masèhi jroning kalèndher Gregorian.


Prastawa[sunting | sunting sumber]

Lair[sunting | sunting sumber]

Pati[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2015&oldid=830115"