Tista, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tista
Désa
Tista kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Tista
Tista
Tista kapernah ing Bali
Tista
Tista
Tista kapernah ing Indonésia
Tista
Tista
Koordhinat: 8°32′35″S 115°04′30″E / 8.54295°S 115.07489°E / -8.54295; 115.07489Koordhinat: 8°32′35″S 115°04′30″E / 8.54295°S 115.07489°E / -8.54295; 115.07489
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2005

Tista iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)