Samsam, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samsam
Désa
Samsam kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Samsam
Samsam
Samsam kapernah ing Bali
Samsam
Samsam
Samsam kapernah ing Indonésia
Samsam
Samsam
Koordhinat: 8°31′53″S 115°06′32″E / 8.53147°S 115.10897°E / -8.53147; 115.10897Koordhinat: 8°31′53″S 115°06′32″E / 8.53147°S 115.10897°E / -8.53147; 115.10897
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2008

Samsam iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)