Menyang kontèn

Pangkung Karung, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pangkung Karung
Désa
Pangkung Karung kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Pangkung Karung
Pangkung Karung
Pangkung Karung kapernah ing Bali
Pangkung Karung
Pangkung Karung
Pangkung Karung kapernah ing Indonesia
Pangkung Karung
Pangkung Karung
Koordhinat: 8°32′56″S 115°05′40″E / 8.54883°S 115.09442°E / -8.54883; 115.09442Koordhinat: 8°32′56″S 115°05′40″E / 8.54883°S 115.09442°E / -8.54883; 115.09442
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2007

Pangkung Karung iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.