Belumbang, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Belumbang
Désa
Belumbang kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Belumbang
Belumbang
Belumbang kapernah ing Bali
Belumbang
Belumbang
Belumbang kapernah ing Indonésia
Belumbang
Belumbang
Koordhinat: 8°33′08″S 115°03′48″E / 8.55219°S 115.06335°E / -8.55219; 115.06335Koordhinat: 8°33′08″S 115°03′48″E / 8.55219°S 115.06335°E / -8.55219; 115.06335
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2004

Belumbang iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)