Kesiut, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kesiut
Désa
Kesiut kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Kesiut
Kesiut
Kesiut kapernah ing Bali
Kesiut
Kesiut
Kesiut kapernah ing Indonésia
Kesiut
Kesiut
Koordhinat: 8°28′54″S 115°06′40″E / 8.48159°S 115.11104°E / -8.48159; 115.11104Koordhinat: 8°28′54″S 115°06′40″E / 8.48159°S 115.11104°E / -8.48159; 115.11104
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2014

Kesiut iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)