Menyang kontèn

Kelating, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kelating
Désa
Kelating kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Kelating
Kelating
Kelating kapernah ing Bali
Kelating
Kelating
Kelating kapernah ing Indonesia
Kelating
Kelating
Koordhinat: 8°34′20″S 115°03′46″E / 8.57221°S 115.06278°E / -8.57221; 115.06278Koordhinat: 8°34′20″S 115°03′46″E / 8.57221°S 115.06278°E / -8.57221; 115.06278
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2002

Kelating iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.