Kelating, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kelating
Désa
Kelating kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Kelating
Kelating
Kelating kapernah ing Bali
Kelating
Kelating
Kelating kapernah ing Indonésia
Kelating
Kelating
Koordhinat: 8°34′20″S 115°03′46″E / 8.57221°S 115.06278°E / -8.57221; 115.06278Koordhinat: 8°34′20″S 115°03′46″E / 8.57221°S 115.06278°E / -8.57221; 115.06278
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2002

Kelating iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)