Meliling, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Meliling
Désa
Meliling kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Meliling
Meliling
Meliling kapernah ing Bali
Meliling
Meliling
Meliling kapernah ing Indonésia
Meliling
Meliling
Koordhinat: 8°30′47″S 115°04′44″E / 8.51313°S 115.07902°E / -8.51313; 115.07902Koordhinat: 8°30′47″S 115°04′44″E / 8.51313°S 115.07902°E / -8.51313; 115.07902
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2011

Meliling iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)