Menyang kontèn

Meliling, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Meliling
Désa
Meliling kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Meliling
Meliling
Meliling kapernah ing Bali
Meliling
Meliling
Meliling kapernah ing Indonesia
Meliling
Meliling
Koordhinat: 8°30′47″S 115°04′44″E / 8.51313°S 115.07902°E / -8.51313; 115.07902Koordhinat: 8°30′47″S 115°04′44″E / 8.51313°S 115.07902°E / -8.51313; 115.07902
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2011

Meliling iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.