Kerambitan, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kerambitan
Désa
Kerambitan kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Kerambitan
Kerambitan
Kerambitan kapernah ing Bali
Kerambitan
Kerambitan
Kerambitan kapernah ing Indonésia
Kerambitan
Kerambitan
Koordhinat: 8°33′04″S 115°04′38″E / 8.55123°S 115.07728°E / -8.55123; 115.07728Koordhinat: 8°33′04″S 115°04′38″E / 8.55123°S 115.07728°E / -8.55123; 115.07728
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2006

Kerambitan iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)