Kukuh, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kukuh
Désa
Kukuh kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Kukuh
Kukuh
Kukuh kapernah ing Bali
Kukuh
Kukuh
Kukuh kapernah ing Indonésia
Kukuh
Kukuh
Koordhinat: 8°32′22″S 115°05′31″E / 8.53954°S 115.09203°E / -8.53954; 115.09203Koordhinat: 8°32′22″S 115°05′31″E / 8.53954°S 115.09203°E / -8.53954; 115.09203
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kukuh iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)