Menyang kontèn

Baturiti, Kerambitan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baturiti
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tabanan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°31′54″S 115°04′54″E / 8.53171°S 115.08167°E / -8.53171; 115.08167Koordhinat: 8°31′54″S 115°04′54″E / 8.53171°S 115.08167°E / -8.53171; 115.08167
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanKerambitan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.04.2010

Baturiti iku désa ing Kacamatan Kerambitan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.