Tempurharja, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tempurharja
Désa
Tempurharja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Tempurharja
Tempurharja
Tempurharja kapernah ing Jawa Tengah
Tempurharja
Tempurharja
Tempurharja kapernah ing Indonésia
Tempurharja
Tempurharja
Koordhinat: 7°55′21″S 110°48′49″E / 7.9224468°S 110.8135688°E / -7.9224468; 110.8135688Koordhinat: 7°55′21″S 110°48′49″E / 7.9224468°S 110.8135688°E / -7.9224468; 110.8135688
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2013

Tempurharja iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)