Menyang kontèn

Tempurharja, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tempurharja
Désa
Tempurharja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Tempurharja
Tempurharja
Tempurharja kapernah ing Jawa Tengah
Tempurharja
Tempurharja
Tempurharja kapernah ing Indonesia
Tempurharja
Tempurharja
Koordhinat: 7°55′21″S 110°48′49″E / 7.9224468°S 110.8135688°E / -7.9224468; 110.8135688Koordhinat: 7°55′21″S 110°48′49″E / 7.9224468°S 110.8135688°E / -7.9224468; 110.8135688
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2013

Tempurharja iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.