Pucung, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pucung
Désa
Pucung kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pucung
Pucung
Pucung kapernah ing Jawa Tengah
Pucung
Pucung
Pucung kapernah ing Indonésia
Pucung
Pucung
Koordhinat: 7°58′28″S 110°48′06″E / 7.9745147°S 110.8016481°E / -7.9745147; 110.8016481Koordhinat: 7°58′28″S 110°48′06″E / 7.9745147°S 110.8016481°E / -7.9745147; 110.8016481
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka

Pucung iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)