Tegalharja, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalharja
Désa
Tegalharja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Tegalharja
Tegalharja
Tegalharja kapernah ing Jawa Tengah
Tegalharja
Tegalharja
Tegalharja kapernah ing Indonésia
Tegalharja
Tegalharja
Koordhinat: 7°58′23″S 110°52′34″E / 7.9731915°S 110.876154°E / -7.9731915; 110.876154Koordhinat: 7°58′23″S 110°52′34″E / 7.9731915°S 110.876154°E / -7.9731915; 110.876154
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2010

Tegalharja iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)