Menyang kontèn

Baléharja, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baléharja
Désa
Baléharja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Baléharja
Baléharja
Baléharja kapernah ing Jawa Tengah
Baléharja
Baléharja
Baléharja kapernah ing Indonesia
Baléharja
Baléharja
Koordhinat: 8°00′37″S 110°51′30″E / 8.0101542°S 110.8582722°E / -8.0101542; 110.8582722Koordhinat: 8°00′37″S 110°51′30″E / 8.0101542°S 110.8582722°E / -8.0101542; 110.8582722
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2006

Baléharja iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.