Baléharja, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Baléharja
Désa
Baléharja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Baléharja
Baléharja
Baléharja kapernah ing Jawa Tengah
Baléharja
Baléharja
Baléharja kapernah ing Indonésia
Baléharja
Baléharja
Koordhinat: 8°00′37″S 110°51′30″E / 8.0101542°S 110.8582722°E / -8.0101542; 110.8582722Koordhinat: 8°00′37″S 110°51′30″E / 8.0101542°S 110.8582722°E / -8.0101542; 110.8582722
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2006

Baléharja iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)