Menyang kontèn

Éramaka, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Éramaka
Désa
Éramaka kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Éramaka
Éramaka
Éramaka kapernah ing Jawa Tengah
Éramaka
Éramaka
Éramaka kapernah ing Indonesia
Éramaka
Éramaka
Koordhinat: 7°57′37″S 110°49′42″E / 7.9602501°S 110.8284698°E / -7.9602501; 110.8284698Koordhinat: 7°57′37″S 110°49′42″E / 7.9602501°S 110.8284698°E / -7.9602501; 110.8284698
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2011

Éramaka iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.