Ngadireja, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngadireja
Kalurahan
Ngadireja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngadireja
Ngadireja
Ngadireja kapernah ing Jawa Tengah
Ngadireja
Ngadireja
Ngadireja kapernah ing Indonésia
Ngadireja
Ngadireja
Koordhinat: 7°58′17″S 110°51′41″E / 7.9713994°S 110.8612525°E / -7.9713994; 110.8612525Koordhinat: 7°58′17″S 110°51′41″E / 7.9713994°S 110.8612525°E / -7.9713994; 110.8612525
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Wanagiri
Kacamatan Éramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.1009

Ngadireja iku kalurahan ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.