Menyang kontèn

Ngandong, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngandong
Désa
Ngandong kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngandong
Ngandong
Ngandong kapernah ing Jawa Tengah
Ngandong
Ngandong
Ngandong kapernah ing Indonesia
Ngandong
Ngandong
Koordhinat: 7°54′48″S 110°47′23″E / 7.9133974°S 110.7897275°E / -7.9133974; 110.7897275Koordhinat: 7°54′48″S 110°47′23″E / 7.9133974°S 110.7897275°E / -7.9133974; 110.7897275
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2015

Ngandong iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.