Ngandong, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngandong
Désa
Ngandong kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngandong
Ngandong
Ngandong kapernah ing Jawa Tengah
Ngandong
Ngandong
Ngandong kapernah ing Indonésia
Ngandong
Ngandong
Koordhinat: 7°54′48″S 110°47′23″E / 7.9133974°S 110.7897275°E / -7.9133974; 110.7897275Koordhinat: 7°54′48″S 110°47′23″E / 7.9133974°S 110.7897275°E / -7.9133974; 110.7897275
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2015

Ngandong iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)