Menyang kontèn

Basuhan, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Basuhan
Désa
Basuhan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Basuhan
Basuhan
Basuhan kapernah ing Jawa Tengah
Basuhan
Basuhan
Basuhan kapernah ing Indonesia
Basuhan
Basuhan
Koordhinat: 7°59′10″S 110°46′40″E / 7.9860545°S 110.7778071°E / -7.9860545; 110.7778071Koordhinat: 7°59′10″S 110°46′40″E / 7.9860545°S 110.7778071°E / -7.9860545; 110.7778071
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2001

Basuhan iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.