Sindukarta, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindukarta
Désa
Sindukarta kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sindukarta
Sindukarta
Sindukarta kapernah ing Jawa Tengah
Sindukarta
Sindukarta
Sindukarta kapernah ing Indonésia
Sindukarta
Sindukarta
Koordhinat: 7°59′38″S 110°49′32″E / 7.9938572°S 110.8254896°E / -7.9938572; 110.8254896Koordhinat: 7°59′38″S 110°49′32″E / 7.9938572°S 110.8254896°E / -7.9938572; 110.8254896
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2004

Sindukarta iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)