Menyang kontèn

Sindukarta, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sindukarta
Désa
Sindukarta kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sindukarta
Sindukarta
Sindukarta kapernah ing Jawa Tengah
Sindukarta
Sindukarta
Sindukarta kapernah ing Indonesia
Sindukarta
Sindukarta
Koordhinat: 7°59′38″S 110°49′32″E / 7.9938572°S 110.8254896°E / -7.9938572; 110.8254896Koordhinat: 7°59′38″S 110°49′32″E / 7.9938572°S 110.8254896°E / -7.9938572; 110.8254896
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2004

Sindukarta iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.