Menyang kontèn

Ngunggahan, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngunggahan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Wonogiri Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°56′59″S 110°50′04″E / 7.9496501°S 110.8344302°E / -7.9496501; 110.8344302Koordhinat: 7°56′59″S 110°50′04″E / 7.9496501°S 110.8344302°E / -7.9496501; 110.8344302
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2012

Ngunggahan iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.