Ngunggahan, Éramaka, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngunggahan
Désa
Ngunggahan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngunggahan
Ngunggahan
Ngunggahan kapernah ing Jawa Tengah
Ngunggahan
Ngunggahan
Ngunggahan kapernah ing Indonésia
Ngunggahan
Ngunggahan
Koordhinat: 7°56′59″S 110°50′04″E / 7.9496501°S 110.8344302°E / -7.9496501; 110.8344302Koordhinat: 7°56′59″S 110°50′04″E / 7.9496501°S 110.8344302°E / -7.9496501; 110.8344302
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanÉramaka
Kodhe laladan
administrasi
33.12.08.2012

Ngunggahan iku désa ing Kacamatan Éramaka, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)