Menyang kontèn

Talok, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Talok
Désa
Talok kapernah ing Kabupatèn Tegal
Talok
Talok
Talok kapernah ing Jawa Tengah
Talok
Talok
Talok kapernah ing Indonesia
Talok
Talok
Koordhinat: 6°58′01″S 109°10′13″E / 6.96694°S 109.17031°E / -6.96694; 109.17031Koordhinat: 6°58′01″S 109°10′13″E / 6.96694°S 109.17031°E / -6.96694; 109.17031
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2016

Talok iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.