Menyang kontèn

Dermasandi, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dermasandi
Désa
Dermasandi kapernah ing Kabupatèn Tegal
Dermasandi
Dermasandi
Dermasandi kapernah ing Jawa Tengah
Dermasandi
Dermasandi
Dermasandi kapernah ing Indonesia
Dermasandi
Dermasandi
Koordhinat: 6°56′47″S 109°10′47″E / 6.94631°S 109.17975°E / -6.94631; 109.17975Koordhinat: 6°56′47″S 109°10′47″E / 6.94631°S 109.17975°E / -6.94631; 109.17975
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2022

Dermasandi iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.