Menyang kontèn

Paketiban, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Paketiban
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tegal Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°58′16″S 109°10′45″E / 6.97115°S 109.1793°E / -6.97115; 109.1793Koordhinat: 6°58′16″S 109°10′45″E / 6.97115°S 109.1793°E / -6.97115; 109.1793
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2017

Paketiban iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.