Menyang kontèn

Balamowa, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Balamowa
Désa
Balamowa kapernah ing Kabupatèn Tegal
Balamowa
Balamowa
Balamowa kapernah ing Jawa Tengah
Balamowa
Balamowa
Balamowa kapernah ing Indonesia
Balamowa
Balamowa
Koordhinat: 6°57′14″S 109°11′16″E / 6.95386°S 109.18769°E / -6.95386; 109.18769Koordhinat: 6°57′14″S 109°11′16″E / 6.95386°S 109.18769°E / -6.95386; 109.18769
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2023

Balamowa iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.