Menyang kontèn

Kendhalserut, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kendhalserut
Désa
Kendhalserut kapernah ing Kabupatèn Tegal
Kendhalserut
Kendhalserut
Kendhalserut kapernah ing Jawa Tengah
Kendhalserut
Kendhalserut
Kendhalserut kapernah ing Indonesia
Kendhalserut
Kendhalserut
Koordhinat: 6°58′09″S 109°08′52″E / 6.96919°S 109.14782°E / -6.96919; 109.14782Koordhinat: 6°58′09″S 109°08′52″E / 6.96919°S 109.14782°E / -6.96919; 109.14782
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2011

Kendhalserut iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.