Menyang kontèn

Curug, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Curug
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tegal Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°58′36″S 109°09′29″E / 6.97673°S 109.15799°E / -6.97673; 109.15799Koordhinat: 6°58′36″S 109°09′29″E / 6.97673°S 109.15799°E / -6.97673; 109.15799
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2010

Curug iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.