Menyang kontèn

Dhépok, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dhépok
Désa
Dhépok kapernah ing Kabupatèn Tegal
Dhépok
Dhépok
Dhépok kapernah ing Jawa Tengah
Dhépok
Dhépok
Dhépok kapernah ing Indonesia
Dhépok
Dhépok
Koordhinat: 7°00′31″S 109°09′40″E / 7.00874°S 109.16108°E / -7.00874; 109.16108Koordhinat: 7°00′31″S 109°09′40″E / 7.00874°S 109.16108°E / -7.00874; 109.16108
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2004

Dhépok iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.