Menyang kontèn

Dhukuhjati Kidul, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dhukuhjati Kidul
Désa
Dhukuhjati Kidul kapernah ing Kabupatèn Tegal
Dhukuhjati Kidul
Dhukuhjati Kidul
Dhukuhjati Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Dhukuhjati Kidul
Dhukuhjati Kidul
Dhukuhjati Kidul kapernah ing Indonesia
Dhukuhjati Kidul
Dhukuhjati Kidul
Koordhinat: 7°00′46″S 109°10′07″E / 7.0127°S 109.16848°E / -7.0127; 109.16848Koordhinat: 7°00′46″S 109°10′07″E / 7.0127°S 109.16848°E / -7.0127; 109.16848
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2003

Dhukuhjati Kidul iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.