Menyang kontèn

Bedhug, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bedhug
Désa
Bedhug kapernah ing Kabupatèn Tegal
Bedhug
Bedhug
Bedhug kapernah ing Jawa Tengah
Bedhug
Bedhug
Bedhug kapernah ing Indonesia
Bedhug
Bedhug
Koordhinat: 6°56′49″S 109°08′49″E / 6.94685°S 109.14682°E / -6.94685; 109.14682Koordhinat: 6°56′49″S 109°08′49″E / 6.94685°S 109.14682°E / -6.94685; 109.14682
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2013

Bedhug iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.