Menyang kontèn

Kalikangkung, Pangkah, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalikangkung
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tegal Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°57′17″S 109°10′03″E / 6.95467°S 109.16743°E / -6.95467; 109.16743Koordhinat: 6°57′17″S 109°10′03″E / 6.95467°S 109.16743°E / -6.95467; 109.16743
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanPangkah
Kodhe laladan
administrasi
33.28.09.2020

Kalikangkung iku désa ing Kacamatan Pangkah, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.