Sumur, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumur
Désa
Sumur kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sumur
Sumur
Sumur kapernah ing Jawa Tengah
Sumur
Sumur
Sumur kapernah ing Indonésia
Sumur
Sumur
Koordhinat: 7°25′06″S 110°44′00″E / 7.41843°S 110.73321°E / -7.41843; 110.73321Koordhinat: 7°25′06″S 110°44′00″E / 7.41843°S 110.73321°E / -7.41843; 110.73321
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04.2005

Sumur iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)