Karangkendhal, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangkendhal
Désa
Karangkendhal kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Karangkendhal
Karangkendhal
Karangkendhal kapernah ing Jawa Tengah
Karangkendhal
Karangkendhal
Karangkendhal kapernah ing Indonésia
Karangkendhal
Karangkendhal
Koordhinat: 7°19′10″S 110°38′38″E / 7.31951°S 110.644°E / -7.31951; 110.644Koordhinat: 7°19′10″S 110°38′38″E / 7.31951°S 110.644°E / -7.31951; 110.644
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04.2009

Karangkendhal iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)