Sruni, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sruni
Désa
Sruni kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sruni
Sruni
Sruni kapernah ing Jawa Tengah
Sruni
Sruni
Sruni kapernah ing Indonésia
Sruni
Sruni
Koordhinat: 7°30′16″S 110°44′08″E / 7.50442°S 110.73556°E / -7.50442; 110.73556Koordhinat: 7°30′16″S 110°44′08″E / 7.50442°S 110.73556°E / -7.50442; 110.73556
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04.2013

Sruni iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)