Dragan, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dragan
Désa
Dragan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Dragan
Dragan
Dragan kapernah ing Jawa Tengah
Dragan
Dragan
Dragan kapernah ing Indonésia
Dragan
Dragan
Koordhinat: 7°30′11″S 110°38′26″E / 7.50309°S 110.64055°E / -7.50309; 110.64055Koordhinat: 7°30′11″S 110°38′26″E / 7.50309°S 110.64055°E / -7.50309; 110.64055
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04.2002

Dragan iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)