Mriyan, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mriyan
Désa
Mriyan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Mriyan
Mriyan
Mriyan kapernah ing Jawa Tengah
Mriyan
Mriyan
Mriyan kapernah ing Indonésia
Mriyan
Mriyan
Koordhinat: 7°30′53″S 110°32′05″E / 7.51466°S 110.53474°E / -7.51466; 110.53474Koordhinat: 7°30′53″S 110°32′05″E / 7.51466°S 110.53474°E / -7.51466; 110.53474
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04.2007

Mriyan iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)