Sangup, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sangup
Désa
Sangup kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sangup
Sangup
Sangup kapernah ing Jawa Tengah
Sangup
Sangup
Sangup kapernah ing Indonésia
Sangup
Sangup
Koordhinat: 7°33′21″S 110°43′01″E / 7.55579°S 110.71687°E / -7.55579; 110.71687Koordhinat: 7°33′21″S 110°43′01″E / 7.55579°S 110.71687°E / -7.55579; 110.71687
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Sangup iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)