Lanjaran, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lanjaran
Désa
Lanjaran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Lanjaran
Lanjaran
Lanjaran kapernah ing Jawa Tengah
Lanjaran
Lanjaran
Lanjaran kapernah ing Indonésia
Lanjaran
Lanjaran
Koordhinat: 7°37′02″S 110°31′41″E / 7.6171°S 110.52812°E / -7.6171; 110.52812Koordhinat: 7°37′02″S 110°31′41″E / 7.6171°S 110.52812°E / -7.6171; 110.52812
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04.2008

Lanjaran iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)