Musuk, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Musuk
Désa
Musuk kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Musuk
Musuk
Musuk kapernah ing Jawa Tengah
Musuk
Musuk
Musuk kapernah ing Indonésia
Musuk
Musuk
Koordhinat: 7°21′08″S 110°44′48″E / 7.3523°S 110.74659°E / -7.3523; 110.74659Koordhinat: 7°21′08″S 110°44′48″E / 7.3523°S 110.74659°E / -7.3523; 110.74659
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04.2018

Musuk iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)