Sukareja, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukareja
Désa
Sukareja kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sukareja
Sukareja
Sukareja kapernah ing Jawa Tengah
Sukareja
Sukareja
Sukareja kapernah ing Indonésia
Sukareja
Sukareja
Koordhinat: 7°30′49″S 110°29′57″E / 7.51361°S 110.49913°E / -7.51361; 110.49913Koordhinat: 7°30′49″S 110°29′57″E / 7.51361°S 110.49913°E / -7.51361; 110.49913
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04.2012

Sukareja iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)