Jemawa, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jemawa
Désa
Jemawa kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jemawa
Jemawa
Jemawa kapernah ing Jawa Tengah
Jemawa
Jemawa
Jemawa kapernah ing Indonésia
Jemawa
Jemawa
Koordhinat: 7°29′57″S 110°41′19″E / 7.49924°S 110.68867°E / -7.49924; 110.68867Koordhinat: 7°29′57″S 110°41′19″E / 7.49924°S 110.68867°E / -7.49924; 110.68867
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk

Jemawa iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)