Pagerjurang, Musuk, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pagerjurang
Désa
Pagerjurang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pagerjurang
Pagerjurang
Pagerjurang kapernah ing Jawa Tengah
Pagerjurang
Pagerjurang
Pagerjurang kapernah ing Indonésia
Pagerjurang
Pagerjurang
Koordhinat: 7°12′49″S 110°50′09″E / 7.21362°S 110.83583°E / -7.21362; 110.83583Koordhinat: 7°12′49″S 110°50′09″E / 7.21362°S 110.83583°E / -7.21362; 110.83583
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMusuk
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04.2011

Pagerjurang iku désa ing Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.