Sukaharja, Pringsèwu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukaharja
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènPringsèwu
Kode Kemendagri18.10.08 Edit the value on Wikidata

Sukaharja (cara Indonésia: Sukoharjo), iku kacamatan ing kabupatèn Pringsèwu, Lampung, Indonésia. Kacamatan iki sadurungé pamekaran Kabupatèn Pringsèwu minangka wewengkon saka Kabupatèn Tanggamus.

Cithakan:Sukaharja, Pringsèwu

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia