Adi Luwih, Pringsèwu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Adi Luwih
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènPringsèwu
Kode Kemendagri18.10.07 Edit the value on Wikidata

Adi Luwih iku kacamatan ing kabupatèn Pringsèwu, Lampung, Indonésia. Kacamatan iki sadurungé pamekaran Kabupatèn Pringsèwu minangka wewengkon saka Kabupatèn Tanggamus.

Cithakan:Adiluwih, Pringsèwu

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia