Menyang kontèn

Soket Dajah, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Soket Dajah
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°05′50″S 112°50′23″E / 7.09727°S 112.83976°E / -7.09727; 112.83976Koordhinat: 7°05′50″S 112°50′23″E / 7.09727°S 112.83976°E / -7.09727; 112.83976
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2002

Soket Dajah iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.