Menyang kontèn

Keteleng, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keteleng
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°06′09″S 112°48′58″E / 7.10246°S 112.81611°E / -7.10246; 112.81611Koordhinat: 7°06′09″S 112°48′58″E / 7.10246°S 112.81611°E / -7.10246; 112.81611
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2009

Keteleng iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.