Menyang kontèn

Tambin, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tambin
Désa
Tambin kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Tambin
Tambin
Tambin kapernah ing Jawa Wétan
Tambin
Tambin
Tambin kapernah ing Indonesia
Tambin
Tambin
Koordhinat: 7°06′41″S 112°50′27″E / 7.1113°S 112.8409°E / -7.1113; 112.8409Koordhinat: 7°06′41″S 112°50′27″E / 7.1113°S 112.8409°E / -7.1113; 112.8409
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2012

Tambin iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.