Menyang kontèn

Pacangan, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pacangan
Désa
Pacangan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Pacangan
Pacangan
Pacangan kapernah ing Jawa Wétan
Pacangan
Pacangan
Pacangan kapernah ing Indonesia
Pacangan
Pacangan
Koordhinat: 7°04′59″S 112°48′26″E / 7.08294°S 112.80716°E / -7.08294; 112.80716Koordhinat: 7°04′59″S 112°48′26″E / 7.08294°S 112.80716°E / -7.08294; 112.80716
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2015

Pacangan iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.