Menyang kontèn

Soket Dajah, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Soket Dajah
Désa
Soket Dajah kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Soket Dajah
Soket Dajah
Soket Dajah kapernah ing Jawa Wétan
Soket Dajah
Soket Dajah
Soket Dajah kapernah ing Indonesia
Soket Dajah
Soket Dajah
Koordhinat: 7°05′50″S 112°50′23″E / 7.09727°S 112.83976°E / -7.09727; 112.83976Koordhinat: 7°05′50″S 112°50′23″E / 7.09727°S 112.83976°E / -7.09727; 112.83976
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2002

Soket Dajah iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.