Menyang kontèn

Karang Leman, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karang Leman
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°05′30″S 112°49′46″E / 7.09172°S 112.82946°E / -7.09172; 112.82946Koordhinat: 7°05′30″S 112°49′46″E / 7.09172°S 112.82946°E / -7.09172; 112.82946
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2007

Karang Leman iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.